Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Welcome to BZPower!

Hi there, while we hope you enjoy browsing through the site, there's a lot more you can do if you register. Some perks of joining include:
  • Create your own topics, participate in existing discussions, and vote in polls
  • Show off your creations, stories, art, music, and movies
  • Enter contests to win free LEGO sets and other prizes
  • Participate in raffles to win LEGO prizes
  • Organize with other members to attend or send your MOCs to LEGO fan events all over the world
  • Much, much more!
Enjoy your visit!

Issue Information

  • #000124

  • Issue

Issue Confirmations

  • Yes (4)No (2)
Locked 
Photo

UDD Symbol Not Working Properly

Posted by Reznas on Jan 08 2013 - 09:27 AM

Anyone else seeing a white background behind their UDD Symbols like this:
 
Posted Image
 
It seems to be a problem that has been occurring since the forum upgrade.
 
-Rez


Engineer Alexandra Humva
Jan 08 2013 10:11 AM
I've seen it as well, though at first on my tablet, so I didn't know if it was just that or not. But yeah, this is confirmed on Firefox being ran off of Windows XP.

Confirmed for Windows 7 Google Chrome
 
Also I keep getting this, I suppose it's related?
 
Posted Image

The white box is by design. Than is working on the skin and that is a temporary result of his work.

The scrollbar does seem to be an issue, however.

The white box is by design. Than is working on the skin and that is a temporary result of his work.

The scrollbar does seem to be an issue, however.

 
Weird, well it's not annoying me so I'll leave it there.

I don't have the problem with the white background. Google Chrome tested on Windows XP and Windows 8.

I experience this problem on both IE as well as Mozilla using a Windows 7. I don't have Chrome, so I'm not sure if it would work on it.
 
-Rez

Still having the problem with Chrome


Than the Moa
Jan 08 2013 06:40 PM
Just testing some skin changes, it's been reverted back.

As for the scrollbar, let me know if you're still seeing that. I don't think anything I was doing with the skin should have impacted that but since I reverted things back just double check it.

Edited by Than the Moa, Jan 08 2013 - 06:43 PM.


Nope the scrollbar is still there, no need to worry about it it is just once in the 10 times I load a page, and it doesn't brings any problems, so...

I'm guessing that every once in a while the page doesn't load properly due to your connection or something of the sorts. There may be a script that is crashing every so often. I would consider checking for any updates for your browser, as well as add-ons and apps. Does this problem occur in multiple browsers?
 
-Rez

I don't know, it's nothing with my internet, that's fast enough I'll try to use other browsers and see.


Than the Moa
Jan 09 2013 07:35 PM
Ok, the scrollbar issue will be moved to a separate issue tracker.  The UDD symbol one is resolved.

locked issue





0 user(s) are reading this issue

0 members, 0 guests, 0 anonymous users