Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Welcome to BZPower!

Hi there, while we hope you enjoy browsing through the site, there's a lot more you can do if you register. Some perks of joining include:
  • Create your own topics, participate in existing discussions, and vote in polls
  • Show off your creations, stories, art, music, and movies
  • Enter contests to win free LEGO sets and other prizes
  • Participate in raffles to win LEGO prizes
  • Organize with other members to attend or send your MOCs to LEGO fan events all over the world
  • Much, much more!
Enjoy your visit!

Issue Information

  • #000182

  • Issue

Issue Confirmations

  • Yes (0)No (1)
Locked 
Photo

Font/Color customization isn't working

Posted by Jonathan Juan on Mar 28 2013 - 08:25 PM

I generally have my font/color choice set to Trebuchet MS and #8B0000, respectively. It's worked perfectly fine for a long while, but recently it stopped. It shows my color as being set, but it doens't show up when I start to write a post. Additionally, the Font Family is set to "Default", and every time I change it it resets back to default even though it says the settings were saved.

It looks to be working fine for me. The Font Family resets, but the changes still seem to take effect.


-Windrider-
Aug 12 2014 03:17 PM

After having talked with Kahi, I think I can let this one rest.



locked issue





0 user(s) are reading this issue

0 members, 0 guests, 0 anonymous users