Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Welcome to BZPower!

Hi there, while we hope you enjoy browsing through the site, there's a lot more you can do if you register. Some perks of joining include:
  • Create your own topics, participate in existing discussions, and vote in polls
  • Show off your creations, stories, art, music, and movies
  • Enter contests to win free LEGO sets and other prizes
  • Participate in raffles to win LEGO prizes
  • Organize with other members to attend or send your MOCs to LEGO fan events all over the world
  • Much, much more!
Enjoy your visit!

Posted Image


Issue Information

  • #000184

  • Issue

Issue Confirmations

  • Yes (2)No (0)
Locked 
Photo

IPS Driver error found

Posted by Sir Guurahk The Third on Mar 30 2013 - 12:28 PM

I encountered the (in)famous IPS driver error when going into some topics:
 
   

IPS Driver ErrorThere appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking [url="""]here[/url]

 
 
It has appeared several times, and it isn't a problem with Chrome only.

It depends if its in the archive, here is the ticket: http://www.bzpower.c...r&showissue=157

Otherwise it depends, did it function when you reloaded? If so it could just be the Database was glitchy or bussy otherwise its a big problem.

Can you provide the links to the pages that were giving you the error?

Sure. http://www.bzpower.c...T&f=27&t=122715

That's a link to the archive, what's it for?


Sir Guurahk The Third
Apr 01 2013 03:45 PM



Sure. http://www.bzpower.c...T&f=27&t=122715

That's a link to the archive, what's it for?

 
I just saw it in a sig and wanted to see what it was. Now I found out it happened the same to all other Archive topics.

I've received the same message every time I try to visit a topic in the archives, and a number of links in the reference section.

It depends if its in the archive, here is the ticket: http://www.bzpower.c...r&showissue=157

Otherwise it depends, did it function when you reloaded? If so it could just be the Database was glitchy or bussy otherwise its a big problem.

This does appear to be a duplicate of that ticket.

locked issue





0 user(s) are reading this issue

0 members, 0 guests, 0 anonymous users