Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Welcome to BZPower!

Hi there, while we hope you enjoy browsing through the site, there's a lot more you can do if you register. The process is easy and you can use your Google, Facebook, or Twitter account to make it even faster. Some perks of joining include:
  • Create your own topics, participate in existing discussions, and vote in polls
  • Show off your creations, stories, art, music, and movies and play member and staff-run games
  • Enter contests to win free LEGO sets and other prizes, and vote to decide the winners
  • Participate in raffles, including exclusive raffles for new members, and win free LEGO sets
  • Send private messages to other members
  • Organize with other members to attend or send your MOCs to LEGO fan events all over the world
  • Much, much more!
Enjoy your visit!

Posted Image


Issue Information

  • #000184

  • Issue

Issue Confirmations

  • Yes (2)No (0)
Locked 
Photo

IPS Driver error found

Posted by Sir Guurahk The Third on Mar 30 2013 - 12:28 PM

I encountered the (in)famous IPS driver error when going into some topics:
 
   

IPS Driver ErrorThere appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking [url="""]here[/url]

 
 
It has appeared several times, and it isn't a problem with Chrome only.

It depends if its in the archive, here is the ticket: http://www.bzpower.c...r&showissue=157

Otherwise it depends, did it function when you reloaded? If so it could just be the Database was glitchy or bussy otherwise its a big problem.

Can you provide the links to the pages that were giving you the error?

Sure. http://www.bzpower.c...T&f=27&t=122715

That's a link to the archive, what's it for?


Sir Guurahk The Third
Apr 01 2013 03:45 PM



Sure. http://www.bzpower.c...T&f=27&t=122715

That's a link to the archive, what's it for?

 
I just saw it in a sig and wanted to see what it was. Now I found out it happened the same to all other Archive topics.

I've received the same message every time I try to visit a topic in the archives, and a number of links in the reference section.

It depends if its in the archive, here is the ticket: http://www.bzpower.c...r&showissue=157

Otherwise it depends, did it function when you reloaded? If so it could just be the Database was glitchy or bussy otherwise its a big problem.

This does appear to be a duplicate of that ticket.

locked issue





0 user(s) are reading this issue

0 members, 0 guests, 0 anonymous users