Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Welcome to BZPower!

Hi there, while we hope you enjoy browsing through the site, there's a lot more you can do if you register. The process is easy and you can use your Google, Facebook, or Twitter account to make it even faster. Some perks of joining include:
  • Create your own topics, participate in existing discussions, and vote in polls
  • Show off your creations, stories, art, music, and movies and play member and staff-run games
  • Enter contests to win free LEGO sets and other prizes, and vote to decide the winners
  • Participate in raffles, including exclusive raffles for new members, and win free LEGO sets
  • Send private messages to other members
  • Organize with other members to attend or send your MOCs to LEGO fan events all over the world
  • Much, much more!
Enjoy your visit!

Posted Image


Click to ToggleParticipate in our raffle!

Hi, Guest. Come take a look and participate in our raffle:

Chima 2014 Big Raffle
Chima 2014 New Member Raffle
Chima 2014 Little Raffle

Issue Information

  • #000222

  • Issue

Issue Confirmations

  • Yes (0)No (0)
Locked 
Photo

Download and Print Buttons not working

Posted by fishers64 on Nov 05 2013 - 04:36 PM

  • Posted Image
  • Posted Image
These buttons at the bottom of each topic on our board don't work. When you click on them, it just opens the topic in a new tab or window, doesn't change the format or anything. 
 
I'm using Google Chrome (latest version) on Windows 7. I have tried IE as well with no change.
 
For example: http://www.bzpower.c...showtopic=10845
 
I click on the download button and it gives me this: http://www.bzpower.c...b5c624796a3c2d0
 
I click on the download button on the page and it gives me a file with only the page I was on. I wanted to download the whole topic, and I was given the impression that this button would allow me to do that. 
 
Print Button: 
 
The first time: http://www.bzpower.c...b5c624796a3c2d0
 
The second time, I get this: http://www.bzpower.c...b5c624796a3c2d0
 
Which is what I was looking for, sort of, yeah - except it only had the page I was on, not the whole topic, again. 
 
In any event, I shouldn't have to hit these buttons twice. IMO they should give me the whole topic, should it be multiple pages, but maybe that's just me. 

I have opened a ticket with Invision to look into this.

The "multiple clicks" problem has been resolved. The buttons still don't provide the entire topic, though, just the page being viewed. 

The "multiple clicks" problem has been resolved. The buttons still don't provide the entire topic, though, just the page being viewed.

Glad to know it's working now. I'm going to guess that's how the function is designed to work, unfortunately.

locked issue





0 user(s) are reading this issue

0 members, 0 guests, 0 anonymous users