Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Welcome to BZPower!

Hi there, while we hope you enjoy browsing through the site, there's a lot more you can do if you register. The process is easy and you can use your Google, Facebook, or Twitter account to make it even faster. Some perks of joining include:
  • Create your own topics, participate in existing discussions, and vote in polls
  • Show off your creations, stories, art, music, and movies and play member and staff-run games
  • Enter contests to win free LEGO sets and other prizes, and vote to decide the winners
  • Participate in raffles, including exclusive raffles for new members, and win free LEGO sets
  • Send private messages to other members
  • Organize with other members to attend or send your MOCs to LEGO fan events all over the world
  • Much, much more!
Enjoy your visit!


Issue Information

  • #000248

  • Issue

Issue Confirmations

  • Yes (2)No (0)
Photo

Emoticons in older blog entries broken again...

Posted by fishers64 on May 10 2014 - 04:25 PM

I'm seeing this problem again...
 
 

In all blog entries posted before the Downtime (prior to October 2011), the emoticons do not work. Case in point: 

Posted Image

(I just randomly stole an old blog entry that I knew had emotes in it.  :P)

Anyway, I am confused as to why they are broken, and wonder if that can be fixed. The copied entries from the old board refer to .gif files, which is what the emoticons from the old board are. However, the emoticons in the archive work, which means that the files still exist. Is there a reasonable way to make that accessible to the blog entries so the emotes will display?

I also note, if it helps, that the emotes for the new board are a different file type. They are PNGs.

 
Can it be fixed? :shrugs:

Can you give some examples of where you see this happening?

This one has a number of comments that are broken. (The Bones Blog suffers from this a lot, as the image I screenshotted illustrates, or maybe it was just that I was reading it yesterday. :shrugs: This one also has a couple.)
 
This one's shorter.
 
It seems to be the same problem from last time - missing old emoticon GIFs. If it can't be fixed, I understand, but it is mildly annoying. :shrugs:





0 user(s) are reading this issue

0 members, 0 guests, 0 anonymous users