Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Welcome to BZPower!

Hi there, while we hope you enjoy browsing through the site, there's a lot more you can do if you register. The process is easy and you can use your Google, Facebook, or Twitter account to make it even faster. Some perks of joining include:
  • Create your own topics, participate in existing discussions, and vote in polls
  • Show off your creations, stories, art, music, and movies and play member and staff-run games
  • Enter contests to win free LEGO sets and other prizes, and vote to decide the winners
  • Participate in raffles, including exclusive raffles for new members, and win free LEGO sets
  • Send private messages to other members
  • Organize with other members to attend or send your MOCs to LEGO fan events all over the world
  • Much, much more!
Enjoy your visit!

Issue Information

  • #000255

  • Issue

Issue Confirmations

  • Yes (0)No (0)
Locked 
Photo

Vanishing quotation marks

Posted by GSR on Jun 27 2014 - 11:00 PM

Going by Bing's cache (June 19), this is an issue that's been around for a little while, but I didn't notice until now: all the quotation marks in one of my stories vanished at some point.

 

My initial guess was that this had to do with the database maintenance (switching to UTF-8), but since the issue is present on that June 19th cache, before the maintenance, that rules that out.  The other likely candidate, since I haven't seen a similar issue with other posts, is that it has something to do with the "Featured" tag being appended to the post (which I'm guessing is what B6 did with his edit on May 20th).

 

Leaving the post as-is for the moment; anyone have any ideas, or cases of it happening with other posts?

 



-Windrider-
Jun 27 2014 11:15 PM

That's odd. Regarding the "Featured" tag - in order to affix it, a staffie has to use the full editor on the first post in order to mess with the tags. I'm not sure how the text of the post would be affected by that, and here's a bit of a counter. Same featured tag, same crazy admin, but this time the quotation marks are still present.


Edited by -Windrider-, Jun 27 2014 - 11:19 PM.


If I had to guess, I'd say the fact I copy/pasted from Word might also have something to do with it - some particular encoding for quotation marks that doesn't quite play nice with the board software?



I use the BBCode editor, not the Rich Text one, so it's possible when I edited your post some combination of the paste-from-Word and the BBCode editor made the mess.

Can you post something here pasted from Word with quotation marks and I'll try editing it to see what happens?

I thought I'd replied to this sooner, but apparently not. 

 

So, I've experimented with copy/pasting from Word again and haven't run into any issues.  My final guess would be that it was brought on by using a Word doc that was up-converted from the old .doc format to .docx and then copied/pasted to BZP.  Even that I'm doubtful of, since I think one of the affected topics ("Fractures") was written in OpenOffice, if memory serves.

 

Still, I haven't seen any issues in other featured topics, so this seems like a rare enough thing that for now it isn't worth losing too much sleep over. 




-Windrider-
Sep 13 2014 12:15 AM

Another one for the "BZP is weird sometimes" tally.



locked issue





0 user(s) are reading this issue

0 members, 0 guests, 0 anonymous users