Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Welcome to BZPower!

Hi there, while we hope you enjoy browsing through the site, there's a lot more you can do if you register. The process is easy and you can use your Google, Facebook, or Twitter account to make it even faster. Some perks of joining include:
  • Create your own topics, participate in existing discussions, and vote in polls
  • Show off your creations, stories, art, music, and movies and play member and staff-run games
  • Enter contests to win free LEGO sets and other prizes, and vote to decide the winners
  • Participate in raffles, including exclusive raffles for new members, and win free LEGO sets
  • Send private messages to other members
  • Organize with other members to attend or send your MOCs to LEGO fan events all over the world
  • Much, much more!
Enjoy your visit!

Posted Image


Issue Information

  • #000066

  • Issue

Issue Confirmations

  • Yes (6)No (0)
Locked 
Photo

Visible Zombie topics

Posted by Makuta_of_Oz on Nov 29 2012 - 04:07 PM

One thing I've recently noticed with the upgrade is that I can see zombie topics again. This is mostly evident in the Voting Booth, where there are normally few enough threads to count on one hand, but now too many to count on two! No doubt most of them haven't seen activity in a while.
 
It might be a good idea if you fix that before the "crime rate" for topic revival goes up.

I've noticed this too. This seems to be among the ranks of bugs, glitches, and things we're not used to caused by the update. Given that there were custom settings as the default before the update, my guess is that it shouldn't be too hard to fix. (Not that I know anything about the forum software!)

Edited by avmatoran, Nov 29 2012 - 04:23 PM.


All the settings are still in place, but the forums seem to be ignoring them. We'll have to research this further.

Apparently this is a known issue in the version of the forums we were just upgraded too. Not sure how you miss that in your testing, but we'll have to wait until we upgrade to the next release where it's fixed.

This issue has been fixed in the new upgrade.

locked issue





0 user(s) are reading this issue

0 members, 0 guests, 0 anonymous users