Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Welcome to BZPower!

Hi there, while we hope you enjoy browsing through the site, there's a lot more you can do if you register. Some perks of joining include:
  • Create your own topics, participate in existing discussions, and vote in polls
  • Show off your creations, stories, art, music, and movies
  • Enter contests to win free LEGO sets and other prizes
  • Participate in raffles to win LEGO prizes
  • Organize with other members to attend or send your MOCs to LEGO fan events all over the world
  • Much, much more!
Enjoy your visit!

Posted Image






Photo

Requesting DSi Tech Help

Posted by Jodariel , Nov 14 2012 · 200 views

My DSi can recognize WiFi signals, and lets me know they're there, but it won't let me get through on any, regardless of security. This means I can't accept User's Terms & Conditions on the WiFi, so I can't actually connect and use the wifi.

Any insight would be appreciated. I can give a specific error number if need be.

  • 0



Photo
Samus Aran-Bounty Hunter
Nov 14 2012 06:45 PM
Well, what usually happens to me is
-Find access point
-Connect to access point
-Testing access point
-Failure, Error code ican'trememberthe#
But then afterwards it lets me use that point for the updates and Internet.
Could you give me any more information?
Zakaro
    • 0
Photo
D-D-D-Ddude
Nov 14 2012 10:16 PM
Have you tried blowing into the cartridge slot?

[/badtechsupportjoke]
    • 0

Well, what usually happens to me is
-Find access point
-Connect to access point
-Testing access point
-Failure, Error code ican'trememberthe#
But then afterwards it lets me use that point for the updates and Internet.
Could you give me any more information?
Zakaro

Pretty much the same stuff happens here, except I try to get in so I can accept the terms & Services, but it won't let me, and I can't get online.
    • 0
Photo
Samus Aran-Bounty Hunter
Nov 15 2012 05:09 PM
Hmm....
Well, only other things I can think of off the top of my head would be to try using the Advanced Setup and see if that works.
If it doesn't, than it's time to go a-looking for my Users Mannel. :P
Zakaro
    • 0

0 user(s) viewing

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Recent Entries

Recent Comments

Search My Blog