Jump to content
  • entries
    402
  • comments
    5,334
  • views
    103,031

It's Too Cold


Shadix

388 views

Well, I woke up this morning and it was -11 degrees. It's warmed up to -2.6 by now. Oh yeah, plus wind chill, which leaves us at -29 degrees.

 

:fear:

 

Xidash

7 Comments


Recommended Comments

Gosh, where in Colorado are you? Here in a certain suburb of Denver, I think the coldest it got was only around megative twelve degrees or so.

 

~ BioGaia

Link to comment

I'm in Cali, so all you guys can go and be jealous :P The coldest its gotten since eI came here was barely 40 degrees. But it always warms up :>

--

Lord Oblivion

Link to comment

Today's high was about 61, and Saturday should be up to about 70.

 

 

02496.gif

 

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Been waiting for a while to use that.

Link to comment

It was horrendously cold this past couple weeks, but it's been warming up the last few days (though we still got snow today =P).

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...