Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Welcome to BZPower!

Hi there, while we hope you enjoy browsing through the site, there's a lot more you can do if you register. The process is easy and you can use your Google, Facebook, or Twitter account to make it even faster. Some perks of joining include:
  • Create your own topics, participate in existing discussions, and vote in polls
  • Show off your creations, stories, art, music, and movies and play member and staff-run games
  • Enter contests to win free LEGO sets and other prizes, and vote to decide the winners
  • Participate in raffles, including exclusive raffles for new members, and win free LEGO sets
  • Send private messages to other members
  • Organize with other members to attend or send your MOCs to LEGO fan events all over the world
  • Much, much more!
Enjoy your visit!

Photo

VERSUS

Voltex New Game BZPower Challenge Teams Birthday Cake

  • This topic is locked This topic is locked
740 replies to this topic

#81 Offline Chro

Chro
  • Members
  • Emerging Flying Force

  • 07-August 12
  • 2,228 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 07:29 AM

10 – Which blog on BZPower has the most entries?

I have none so far. I almost got the Lego Movie one.


... what?

  • 0

gallery_96949_76_36547.jpg


#82 Offline Toa Kayn

Toa Kayn
  • Members
  • Lightning Voyager

  • 17-June 12
  • 326 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 08:20 AM

 

10 – Which blog on BZPower has the most entries?

I have none so far. I almost got the Lego Movie one.


... what?

 

He's talking about his score in the quiz


  • 0

9HYoRY7.pngBZ Koro - The Movie 2 - 40% Complete (Trailer #1 99% Complete, If it took this long to do the trailer then...)  

 

 

                                                                                                 

 

                                                              


#83 Online Strange Festive Voltex

Strange Festive Voltex
  • Premier Member
  • Premier Outstanding BZP Citizens
  • The Storyteller

  • 22-December 08
  • 5,008 posts
  •   Outstanding BZPower Citizen

Posted Feb 14 2014 - 08:43 AM

Malignus answered first again and receives the points.

 

Correct Answers:

1 – Blade - 0

2 – Aurora - 0

3 – Voxumo - 0

4 – Makuta Malignus - 10

5 – Oryx - 0

6 – Commander Viral - 0

7 – Lhikevikk - 0

8 – Burnmad - 0

9 – Toa Kayn - 6

10 – Punished Snake - 0

11 – fishers64 - 2

12 – Tahukan - 2

 

11 – What is Voltex’s favorite year of BIONICLE?


  • 0

#84 Offline Chro

Chro
  • Members
  • Emerging Flying Force

  • 07-August 12
  • 2,228 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 08:44 AM

AHAHAHAHA

 

I know this one but I'm not playing


  • 0

gallery_96949_76_36547.jpg


#85 Offline Voxumo

Voxumo
  • Premier Member
    BioniLUG Member
  • Premier Members
  • Lord of the Dancing Fikou

  • 08-January 07
  • 3,399 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 08:49 AM

Oh heck.. i am guessing 2006?


  • 0

BZPRPG CHARACTERS

Syvra-Tivanu-Vrina-Voulge-Kidona-Chivinix-Celis-Darvin-Draeverian 'DJ'-

If you interact with one of my characters and I don't respond or acknowledge the interaction within a day, send me a PM. Odds are I missed or did not see the post.

Home Grown Alaskan Sprites. Your one-stop shop for the most organic sprites

"Nightmares cease to exist when you come to the realization that even they can be an escape from the horrors of reality."

 

 

Self-Proclaimed Lord of Ice Picks


#86 Online Strange Festive Voltex

Strange Festive Voltex
  • Premier Member
  • Premier Outstanding BZP Citizens
  • The Storyteller

  • 22-December 08
  • 5,008 posts
  •   Outstanding BZPower Citizen

Posted Feb 14 2014 - 08:50 AM

Very well done! Voxumo gets the points.

 

Correct Answers:

1 – Blade - 0

2 – Aurora - 0

3 – Voxumo - 2

4 – Makuta Malignus - 10

5 – Oryx - 0

6 – Commander Viral - 0

7 – Lhikevikk - 0

8 – Burnmad - 0

9 – Toa Kayn - 6

10 – Punished Snake - 0

11 – fishers64 - 2

12 – Tahukan - 2

 

12 – How many sets has the character “William Furno” been in?


Edited by Voltex 2, Feb 14 2014 - 08:50 AM.

  • 0

#87 Offline Strange Festive Luroka

Strange Festive Luroka
  • Premier Member
  • Premier Members
  • Co-President of the Oligarchy of MOPE

  • 21-June 08
  • 1,044 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 08:52 AM

7?


  • 0

--:m::a::k::u::t::a: :l::u::r::m_o::k::a:

card_newmat.png
biofighter_banner_platform.png
Read my epic, Hydranus' Log


#88 Offline Voxumo

Voxumo
  • Premier Member
    BioniLUG Member
  • Premier Members
  • Lord of the Dancing Fikou

  • 08-January 07
  • 3,399 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 08:54 AM

6? And i am surprised i was right about your favorite year.. Totally random guess..

 

Wait are we including sets that have yet to be released?


Edited by A Vox in a Box, Feb 14 2014 - 08:56 AM.

  • 0

BZPRPG CHARACTERS

Syvra-Tivanu-Vrina-Voulge-Kidona-Chivinix-Celis-Darvin-Draeverian 'DJ'-

If you interact with one of my characters and I don't respond or acknowledge the interaction within a day, send me a PM. Odds are I missed or did not see the post.

Home Grown Alaskan Sprites. Your one-stop shop for the most organic sprites

"Nightmares cease to exist when you come to the realization that even they can be an escape from the horrors of reality."

 

 

Self-Proclaimed Lord of Ice Picks


#89 Online Strange Festive Voltex

Strange Festive Voltex
  • Premier Member
  • Premier Outstanding BZP Citizens
  • The Storyteller

  • 22-December 08
  • 5,008 posts
  •   Outstanding BZPower Citizen

Posted Feb 14 2014 - 08:55 AM

Those are incorrect. You both must wait for two other members to guess before you may guess again.


  • 0

#90 Offline Tahukan Of Bara Magna

Tahukan Of Bara Magna
  • Members
  • Stalwart Defender

  • 17-June 13
  • 430 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 09:19 AM

8 Willam Furno, Furno Bike, Furno 2.0, Furno 3.0, Furno Breakout, Furno Brains and the Furno mech he is also In a set with evo i think?
  • 0

#91 Online Strange Festive Voltex

Strange Festive Voltex
  • Premier Member
  • Premier Outstanding BZP Citizens
  • The Storyteller

  • 22-December 08
  • 5,008 posts
  •   Outstanding BZPower Citizen

Posted Feb 14 2014 - 09:20 AM

You are correct- Furno has been in eight sets.

 

Correct Answers:

1 – Blade - 0

2 – Aurora - 0

3 – Voxumo - 2

4 – Makuta Malignus - 10

5 – Oryx - 0

6 – Commander Viral - 0

7 – Lhikevikk - 0

8 – Burnmad - 0

9 – Toa Kayn - 6

10 – Punished Snake - 0

11 – fishers64 - 2

12 – Tahukan - 4

 

13 – Which heroes have gotten the “XL” treatment in Hero Factory?


Edited by Voltex 2, Feb 14 2014 - 09:20 AM.

  • 0

#92 Offline Strange Festive Luroka

Strange Festive Luroka
  • Premier Member
  • Premier Members
  • Co-President of the Oligarchy of MOPE

  • 21-June 08
  • 1,044 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 09:23 AM

Rocka, Stormer, Furno.


  • 0

--:m::a::k::u::t::a: :l::u::r::m_o::k::a:

card_newmat.png
biofighter_banner_platform.png
Read my epic, Hydranus' Log


#93 Online Strange Festive Voltex

Strange Festive Voltex
  • Premier Member
  • Premier Outstanding BZP Citizens
  • The Storyteller

  • 22-December 08
  • 5,008 posts
  •   Outstanding BZPower Citizen

Posted Feb 14 2014 - 09:25 AM

Incorrect. You must wait for two other members to guess before guessing again.


  • 0

#94 Offline Voxumo

Voxumo
  • Premier Member
    BioniLUG Member
  • Premier Members
  • Lord of the Dancing Fikou

  • 08-January 07
  • 3,399 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 09:28 AM

Rocka, stormer, furno and Evo XL in the new 2014 line


  • 0

BZPRPG CHARACTERS

Syvra-Tivanu-Vrina-Voulge-Kidona-Chivinix-Celis-Darvin-Draeverian 'DJ'-

If you interact with one of my characters and I don't respond or acknowledge the interaction within a day, send me a PM. Odds are I missed or did not see the post.

Home Grown Alaskan Sprites. Your one-stop shop for the most organic sprites

"Nightmares cease to exist when you come to the realization that even they can be an escape from the horrors of reality."

 

 

Self-Proclaimed Lord of Ice Picks


#95 Online Strange Festive Voltex

Strange Festive Voltex
  • Premier Member
  • Premier Outstanding BZP Citizens
  • The Storyteller

  • 22-December 08
  • 5,008 posts
  •   Outstanding BZPower Citizen

Posted Feb 14 2014 - 09:31 AM

Voxumo is correct! Malignus missed the "Evo XL Machine" set in his list.

 

Correct Answers:

1 – Blade - 0

2 – Aurora - 0

3 – Voxumo - 4

4 – Makuta Malignus - 10

5 – Oryx - 0

6 – Commander Viral - 0

7 – Lhikevikk - 0

8 – Burnmad - 0

9 – Toa Kayn - 6

10 – Punished Snake - 0

11 – fishers64 - 2

12 – Tahukan - 4

 

14 – Which Toa Mahri member died at the end of 2007?


  • 0

#96 Offline Voxumo

Voxumo
  • Premier Member
    BioniLUG Member
  • Premier Members
  • Lord of the Dancing Fikou

  • 08-January 07
  • 3,399 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 09:32 AM

Matoro Mahri

 

EDITED to include 'mahri'


Edited by A Vox in a Box, Feb 14 2014 - 09:33 AM.

  • 0

BZPRPG CHARACTERS

Syvra-Tivanu-Vrina-Voulge-Kidona-Chivinix-Celis-Darvin-Draeverian 'DJ'-

If you interact with one of my characters and I don't respond or acknowledge the interaction within a day, send me a PM. Odds are I missed or did not see the post.

Home Grown Alaskan Sprites. Your one-stop shop for the most organic sprites

"Nightmares cease to exist when you come to the realization that even they can be an escape from the horrors of reality."

 

 

Self-Proclaimed Lord of Ice Picks


#97 Online Strange Festive Voltex

Strange Festive Voltex
  • Premier Member
  • Premier Outstanding BZP Citizens
  • The Storyteller

  • 22-December 08
  • 5,008 posts
  •   Outstanding BZPower Citizen

Posted Feb 14 2014 - 09:33 AM

Correct again.

 

Correct Answers:

1 – Blade - 0

2 – Aurora - 0

3 – Voxumo - 6

4 – Makuta Malignus - 10

5 – Oryx - 0

6 – Commander Viral - 0

7 – Lhikevikk - 0

8 – Burnmad - 0

9 – Toa Kayn - 6

10 – Punished Snake - 0

11 – fishers64 - 2

12 – Tahukan - 4

 

15 – What year did the LEGO Minifigures line first come out?


  • 0

#98 Offline -Toa Lhikevikk-

-Toa Lhikevikk-
  • Premier Member
  • Premier Outstanding BZP Citizens
  • Stone Champion Nuva

  • 10-August 08
  • 1,513 posts
  •   Outstanding BZPower Citizen

Posted Feb 14 2014 - 09:34 AM

Matoro.

 

EDIT: Dangit.


Edited by -Toa Lhikevikk-, Feb 14 2014 - 09:34 AM.

  • 0

Posted Image


#99 Offline Strange Festive Luroka

Strange Festive Luroka
  • Premier Member
  • Premier Members
  • Co-President of the Oligarchy of MOPE

  • 21-June 08
  • 1,044 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 09:35 AM

1974


  • 0

--:m::a::k::u::t::a: :l::u::r::m_o::k::a:

card_newmat.png
biofighter_banner_platform.png
Read my epic, Hydranus' Log


#100 Offline -Toa Lhikevikk-

-Toa Lhikevikk-
  • Premier Member
  • Premier Outstanding BZP Citizens
  • Stone Champion Nuva

  • 10-August 08
  • 1,513 posts
  •   Outstanding BZPower Citizen

Posted Feb 14 2014 - 09:35 AM

2010.


  • 0

Posted Image


#101 Offline Voxumo

Voxumo
  • Premier Member
    BioniLUG Member
  • Premier Members
  • Lord of the Dancing Fikou

  • 08-January 07
  • 3,399 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 09:36 AM

2012?


  • 0

BZPRPG CHARACTERS

Syvra-Tivanu-Vrina-Voulge-Kidona-Chivinix-Celis-Darvin-Draeverian 'DJ'-

If you interact with one of my characters and I don't respond or acknowledge the interaction within a day, send me a PM. Odds are I missed or did not see the post.

Home Grown Alaskan Sprites. Your one-stop shop for the most organic sprites

"Nightmares cease to exist when you come to the realization that even they can be an escape from the horrors of reality."

 

 

Self-Proclaimed Lord of Ice Picks


#102 Online An/A Blade

An/A Blade
  • Premier Member
  • Premier Members
  • Rahkshi Conquered

  • 11-August 07
  • 7,040 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 09:38 AM

2009.
  • 0

#103 Online Strange Festive Voltex

Strange Festive Voltex
  • Premier Member
  • Premier Outstanding BZP Citizens
  • The Storyteller

  • 22-December 08
  • 5,008 posts
  •   Outstanding BZPower Citizen

Posted Feb 14 2014 - 09:56 AM

Lhikevikk got it!

 

Correct Answers:

1 – Blade - 0

2 – Aurora - 0

3 – Voxumo - 6

4 – Makuta Malignus - 10

5 – Oryx - 0

6 – Commander Viral - 0

7 – Lhikevikk - 2

8 – Burnmad - 0

9 – Toa Kayn - 6

10 – Punished Snake - 0

11 – fishers64 - 2

12 – Tahukan - 4

 

16 – What year were the first Minifigures introduced?


  • 0

#104 Offline Strange Festive Luroka

Strange Festive Luroka
  • Premier Member
  • Premier Members
  • Co-President of the Oligarchy of MOPE

  • 21-June 08
  • 1,044 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 09:57 AM

1974


  • 0

--:m::a::k::u::t::a: :l::u::r::m_o::k::a:

card_newmat.png
biofighter_banner_platform.png
Read my epic, Hydranus' Log


#105 Offline Tahukan Of Bara Magna

Tahukan Of Bara Magna
  • Members
  • Stalwart Defender

  • 17-June 13
  • 430 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 09:58 AM

1973
  • 0

#106 Offline Voxumo

Voxumo
  • Premier Member
    BioniLUG Member
  • Premier Members
  • Lord of the Dancing Fikou

  • 08-January 07
  • 3,399 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 10:07 AM

1975


  • 0

BZPRPG CHARACTERS

Syvra-Tivanu-Vrina-Voulge-Kidona-Chivinix-Celis-Darvin-Draeverian 'DJ'-

If you interact with one of my characters and I don't respond or acknowledge the interaction within a day, send me a PM. Odds are I missed or did not see the post.

Home Grown Alaskan Sprites. Your one-stop shop for the most organic sprites

"Nightmares cease to exist when you come to the realization that even they can be an escape from the horrors of reality."

 

 

Self-Proclaimed Lord of Ice Picks


#107 Offline Toa Kayn

Toa Kayn
  • Members
  • Lightning Voyager

  • 17-June 12
  • 326 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 10:10 AM

'74


  • 0

9HYoRY7.pngBZ Koro - The Movie 2 - 40% Complete (Trailer #1 99% Complete, If it took this long to do the trailer then...)  

 

 

                                                                                                 

 

                                                              


#108 Online Strange Festive Voltex

Strange Festive Voltex
  • Premier Member
  • Premier Outstanding BZP Citizens
  • The Storyteller

  • 22-December 08
  • 5,008 posts
  •   Outstanding BZPower Citizen

Posted Feb 14 2014 - 10:32 AM

Malignus answered correctly first and so gets the points.

 

Correct Answers:

1 – Blade - 0

2 – Aurora - 0

3 – Voxumo - 6

4 – Makuta Malignus - 12

5 – Oryx - 0

6 – Commander Viral - 0

7 – Lhikevikk - 2

8 – Burnmad - 0

9 – Toa Kayn - 6

10 – Punished Snake - 0

11 – fishers64 - 2

12 – Tahukan - 4

 

17 – What is the name of the wizard who aids Emmet in The LEGO Movie?


  • 0

#109 Offline Strange Festive Luroka

Strange Festive Luroka
  • Premier Member
  • Premier Members
  • Co-President of the Oligarchy of MOPE

  • 21-June 08
  • 1,044 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 10:32 AM

Vitruvius


  • 0

--:m::a::k::u::t::a: :l::u::r::m_o::k::a:

card_newmat.png
biofighter_banner_platform.png
Read my epic, Hydranus' Log


#110 Online Strange Festive Voltex

Strange Festive Voltex
  • Premier Member
  • Premier Outstanding BZP Citizens
  • The Storyteller

  • 22-December 08
  • 5,008 posts
  •   Outstanding BZPower Citizen

Posted Feb 14 2014 - 10:36 AM

Correct Answers:

1 – Blade - 0

2 – Aurora - 0

3 – Voxumo - 6

4 – Makuta Malignus - 12

5 – Oryx - 0

6 – Commander Viral - 0

7 – Lhikevikk - 2

8 – Burnmad - 0

9 – Toa Kayn - 6

10 – Punished Snake - 0

11 – fishers64 - 2

12 – Tahukan - 4

 

18 – Who is the voice of Tahu Nuva in BIONICLE: Mask of Light?


  • 0

#111 Offline Voxumo

Voxumo
  • Premier Member
    BioniLUG Member
  • Premier Members
  • Lord of the Dancing Fikou

  • 08-January 07
  • 3,399 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 10:37 AM

 Scott McNeil


  • 0

BZPRPG CHARACTERS

Syvra-Tivanu-Vrina-Voulge-Kidona-Chivinix-Celis-Darvin-Draeverian 'DJ'-

If you interact with one of my characters and I don't respond or acknowledge the interaction within a day, send me a PM. Odds are I missed or did not see the post.

Home Grown Alaskan Sprites. Your one-stop shop for the most organic sprites

"Nightmares cease to exist when you come to the realization that even they can be an escape from the horrors of reality."

 

 

Self-Proclaimed Lord of Ice Picks


#112 Offline Strange Festive Luroka

Strange Festive Luroka
  • Premier Member
  • Premier Members
  • Co-President of the Oligarchy of MOPE

  • 21-June 08
  • 1,044 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 10:37 AM

Scott McNeil

 

 

 

Correct Answers:

1 – Blade - 0

2 – Aurora - 0

3 – Voxumo - 6

4 – Makuta Malignus - 12

5 – Oryx - 0

6 – Commander Viral - 0

7 – Lhikevikk - 2

8 – Burnmad - 0

9 – Toa Kayn - 6

10 – Punished Snake - 0

11 – fishers64 - 2

12 – Tahukan - 4

 

18 – Who is the voice of Tahu Nuva in BIONICLE: Mask of Light?

You didn't change the score


Edited by Makuta Malignus, Feb 14 2014 - 10:38 AM.

  • 0

--:m::a::k::u::t::a: :l::u::r::m_o::k::a:

card_newmat.png
biofighter_banner_platform.png
Read my epic, Hydranus' Log


#113 Online Strange Festive Voltex

Strange Festive Voltex
  • Premier Member
  • Premier Outstanding BZP Citizens
  • The Storyteller

  • 22-December 08
  • 5,008 posts
  •   Outstanding BZPower Citizen

Posted Feb 14 2014 - 10:42 AM

Voxumo got it first and gets the points.

Thank you for catching the mistake.

 

Correct Answers:

1 – Blade - 0

2 – Aurora - 0

3 – Voxumo - 8

4 – Makuta Malignus - 14

5 – Oryx - 0

6 – Commander Viral - 0

7 – Lhikevikk - 2

8 – Burnmad - 0

9 – Toa Kayn - 6

10 – Punished Snake - 0

11 – fishers64 - 2

12 – Tahukan - 4

 

19 – Who was the number one enemy of the Toa Empire in Dark Mirror?


  • 0

#114 Offline Strange Festive Luroka

Strange Festive Luroka
  • Premier Member
  • Premier Members
  • Co-President of the Oligarchy of MOPE

  • 21-June 08
  • 1,044 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 10:43 AM

Pohatu


  • 0

--:m::a::k::u::t::a: :l::u::r::m_o::k::a:

card_newmat.png
biofighter_banner_platform.png
Read my epic, Hydranus' Log


#115 Offline Voxumo

Voxumo
  • Premier Member
    BioniLUG Member
  • Premier Members
  • Lord of the Dancing Fikou

  • 08-January 07
  • 3,399 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 10:44 AM

Lessovik

 

Hmm.. You know i have to argue the whole minifig answer.. Technically according to all the sources i have read including an article lego released in the lego magazine the minifig we all know today was first released in 1978.. while a precursor was released in 75 that only had a removable had and no arms.. Though there was a much larger figure that lego used in 74, which did not hold the title mini. Only the ones from 75 on were called minifigures. So really with you choosing 74 as the right year your question is not valid due to the fact those figured lacked the title minifigure.


Edited by A Vox in a Box, Feb 14 2014 - 10:59 AM.

  • 0

BZPRPG CHARACTERS

Syvra-Tivanu-Vrina-Voulge-Kidona-Chivinix-Celis-Darvin-Draeverian 'DJ'-

If you interact with one of my characters and I don't respond or acknowledge the interaction within a day, send me a PM. Odds are I missed or did not see the post.

Home Grown Alaskan Sprites. Your one-stop shop for the most organic sprites

"Nightmares cease to exist when you come to the realization that even they can be an escape from the horrors of reality."

 

 

Self-Proclaimed Lord of Ice Picks


#116 Online Strange Festive Voltex

Strange Festive Voltex
  • Premier Member
  • Premier Outstanding BZP Citizens
  • The Storyteller

  • 22-December 08
  • 5,008 posts
  •   Outstanding BZPower Citizen

Posted Feb 14 2014 - 10:56 AM

Voxumo answered the question correctly and gets the point!

@Vox: I was referring to the first iteration that did not have arms.

 

Correct Answers:

1 – Blade - 0

2 – Aurora - 0

3 – Voxumo - 10

4 – Makuta Malignus - 14

5 – Oryx - 0

6 – Commander Viral - 0

7 – Lhikevikk - 2

8 – Burnmad - 0

9 – Toa Kayn - 6

10 – Punished Snake - 0

11 – fishers64 - 2

12 – Tahukan - 4

 

20 – Which two sites merged to form BZPower?


  • 0

#117 Offline Strange Festive Luroka

Strange Festive Luroka
  • Premier Member
  • Premier Members
  • Co-President of the Oligarchy of MOPE

  • 21-June 08
  • 1,044 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 10:57 AM

KanohiPower and BionicleZone.


  • 0

--:m::a::k::u::t::a: :l::u::r::m_o::k::a:

card_newmat.png
biofighter_banner_platform.png
Read my epic, Hydranus' Log


#118 Offline Colonel Roy Mustang

Colonel Roy Mustang
  • Premier Member
  • Premier Members
  • Descending into Protodermis

  • 19-November 07
  • 1,052 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 10:57 AM

BZCommunity and KanohiPower.


  • 0

   COMING SOON

 

gallery_96949_277_18592.png

 

(Thanks to iBrow for the banner)


#119 Offline Toa Kayn

Toa Kayn
  • Members
  • Lightning Voyager

  • 17-June 12
  • 326 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 10:58 AM

Bionicle Zone + Kanohi Power = BZPower


  • 0

9HYoRY7.pngBZ Koro - The Movie 2 - 40% Complete (Trailer #1 99% Complete, If it took this long to do the trailer then...)  

 

 

                                                                                                 

 

                                                              


#120 Offline Voxumo

Voxumo
  • Premier Member
    BioniLUG Member
  • Premier Members
  • Lord of the Dancing Fikou

  • 08-January 07
  • 3,399 posts
  •  

Posted Feb 14 2014 - 11:00 AM

Voxumo answered the question correctly and gets the point!

@Vox: I was referring to the first iteration that did not have arms.

 

Correct Answers:

1 – Blade - 0

2 – Aurora - 0

3 – Voxumo - 10

4 – Makuta Malignus - 14

5 – Oryx - 0

6 – Commander Viral - 0

7 – Lhikevikk - 2

8 – Burnmad - 0

9 – Toa Kayn - 6

10 – Punished Snake - 0

11 – fishers64 - 2

12 – Tahukan - 4

 

20 – Which two sites merged to form BZPower?

Even then you are incorrect Tex for that iteration came out in 75 not 74. Not meaning to be nitpicky here.. Also here is a photo of said article i was referencing

 

minifiguretimelineduplo.png


Edited by A Vox in a Box, Feb 14 2014 - 11:03 AM.

  • 0

BZPRPG CHARACTERS

Syvra-Tivanu-Vrina-Voulge-Kidona-Chivinix-Celis-Darvin-Draeverian 'DJ'-

If you interact with one of my characters and I don't respond or acknowledge the interaction within a day, send me a PM. Odds are I missed or did not see the post.

Home Grown Alaskan Sprites. Your one-stop shop for the most organic sprites

"Nightmares cease to exist when you come to the realization that even they can be an escape from the horrors of reality."

 

 

Self-Proclaimed Lord of Ice Picks





0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users